Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Happy Birthday MAD!!!

Είναι γεγονός! 6 Ιουνίου το νούμερο ένα (και για την ακρίβεια το πρώτο) ελληνικό μουσικό κανάλι γιορτάζει τα γενέθλιά του! Φέτος κλείνει τα 17, και μάλιστα μερικές μέρες πριν από τα φετινά Video Music Awards! Η καθημερινή  συνήθεια και λατρεία έχει εξελιχθεί όλα αυτά τα χρόνια με νέες εκπομπές, νέα charts, περισσότερα events, τη ραδιοφωνική παρέα του Mad Radio 106.2, καθώς επίσης και νέους παρουσιαστές, καθώς για άλλη μια φορά ο κόσμος θα έχει τη δυνατότητα να στείλει βιογραφικά και φωτογραφίες για να γίνει μέρος της πιο mad τηλεοπτικής παρέας!





Άνθρωποι - κλειδιά για την ελληνική τηλεόραση ξεκίνησαν την καριέρα τους από τη συχνότητά του. Παραδείγματα αποτελούν η Μαίρη Συνατσάκη, που έχει ήδη ανοίξει τα φτερά της μετά από πολλά χρόνια στο Mad σε μια προσπάθεια να... μαγειρέψει, η Λάουρα Νάργες, που κάνει τη δική της επανάσταση στον χώρο και η Μαίρη Ρετσίνα, που εδώ και λίγο καιρό μετακόμισε στο ΣΚΑΙ. Και ΦΥΣΙΚΑ, δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε τον Θέμη Γεωργαντά, όπου με το Ok σχεδόν από τη γέννηση του Mad μας κρατάει συντροφιά. Και εκείνος παράλληλα με το Mad βρίσκεται και σε άλλες εκπομπές, και για την ακρίβεια στο "Μες την καλή χαρά", αλλά παραμένει η λέξη - κλειδί του σταθμού.



Αγαπημένες εκπομπές; Από που να αρχίσω! Άμα αρχίσεις να βλέπεις τις εκπομπές του Mad δεν ξεκολλάς που να χτυπιέσαι κάτω! Πάντως σήμερα (μιας και εγώ είμαι της νέας γενιάς) είναι το Ok και το Ok@night με τον Θέμη Γεωργαντά, Homemade και Fashon Music Project με τη Μαίρη Συνατσάκη, το Madville με την Άννα Πρέλεβιτς και τη Σάσα Σοφιανοπούλου, που έχουν κατακλύσει τα μεσημέρια μας και φυσικά το Breaking Mad, για το οποίο θέλω να μιλήσω ξεχωριστά...


Το Breaking Mad είναι μία εκπομπή που έχει απασχολήσει πολύ κόσμο, και ειδικά την νεολαία! Κάθε Σάββατο πρωί είναι εκεί για μας δέσουν σε καναπέδες και πολυθρόνες (έτσι τουλάχιστον συνέβει σε μένα ένα χρόνο τώρα). Η Φωτεινή και ο Δημήτρης, δύο νέα παιδιά, με καλεσμένους, viral videos, διαγωνισμούς, φάρσες στους δρόμους της Αθήνας, karaoke και Mad News Revised με τον Ηλία Φραγκούλη μας κρατούν την καλύτερη συντροφιά. Γι' αυτό Σάββατο και Κυριακή στις 11 συντονιστείτε και θα με θυμηθείτε! 


Και υπομονή! Από του χρόνου μπορείς να ψηφίσεις, να βγάλεις δίπλωμα οδήγησης, να σπουδάσεις και να κάνεις πολλά πράγματα! Και του χρόνου λοιπόν!

Βρείτε περισσότερα εδώ: http://www.mad.tv/homepage/
Και στο facebook: https://www.facebook.com/www.mad.tv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου