Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Start Here!


Καλωσήρθες! Αυτήν την ανάρτηση μπορείς να την πεις το χαλάκι της εισόδου. Αυτό που πάντα έχει λουλούδια και δεντράκια; Μόνο που σ' αυτήν την περίπτωση το χαλάκι έχει πάνω Ginger. Εδώ θα μαθαίνουμε όλα όσα βγαίνουν στον αέρα, όλα τα νέα που τρέχουν και όλα όσα μας απασχολούν τον τελευταίο καιρό. Μόνο που δεν μιλάμε για ένα απλό site...

Κατ' αρχήν, δεν είναι site. Είναι blog. Πράγμα που σημαίνει ότι θέλω να ακούω τη γνώμη σου, θετική ή αρνητική για κάθε ανάρτησή μου. Τα σχόλιά σου θα ανεβαίνουν πάντα, αρκεί να μπορείς να μου πεις τη γνώμη σου με "κόσμιο" τρόπο (δεν μου αρέσει αυτή η λέξη, αλλά δεν μου έρχεται κάποια άλλη στο μυαλό αυτήν την στιγμή), δηλαδή να μην βρίζεις, να μην εκφράζεις πολιτικές ή θρησκευτικές πεποιθήσεις ή φανατισμούς, και γενικά να προσπαθείς να είσαι πιο νορμάλ, χωρίς να φεύγεις από τα όρια.

Σε αυτό το blog ό,τι θα ανεβαίνει θα έχει να κάνει με το όνομά του. Ginger. Δηλαδή, κάτι που όλοι ακούμε, πολλοί δεν ξέρουμε καν τι είναι, και το αντιμετωπίζουμε σαν κάτι ξένο και εξωτικό. Απλά για να σε ενημερώσω, και το αληθινό Ginger (στα ελληνικά πιπερόριζα) και αυτό θα είναι εύγευστο, ή μάλλον διαφορετικό, αλλά αν φας πολύ... κάηκες! (και με την κυριολεκτική έννοια). Αλλά το Ginger δεν είναι μόνο αυτό. Κάθε ανάρτηση, κάθε είδηση, ακόμα και η πιο άνοστη, θα παίρνει γεύση και θα γίνεται εντελώς διαφορετική!

Λοιπόν, ξεκινάμε;

4 σχόλια:

  1. Καλή αρχή εκκολαπτόμενε δημοσιογράφε! Θα σε διαβάζουμε και θα παρακολουθούμε τα διαδικτυακά σου ίχνη με πολύ ενδιαφέρον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ κυρία Σαμιώτη και ελπίζω να σας αρέσει!

      Διαγραφή
  2. καλή αρχή δημήτρη σου εύχομαι τα καλύτερα θα περιμένω αγωνιωδώς για καινούργιες αναρτήσεις :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ και ελπίζω να σου κρατάει καλή παρέα το Ginger!

      Διαγραφή